onsdag 8 september 2010

Nytt läsår


Nu är vi igång med höstens lektioner. Det är full aktivitet i musiken. Nytt för i år är att alla elever från åk 3-4 och uppåt kommer till musisalen och har undervisning tillsammans med mig. Det är mycket roligt. I samtliga grupper jobbar vi med tryggheten, för att de ska våga prestera och bjuda på sig själva.



  • I åk 3-4 jobbar vi med sång och nybörjarspel på gitarr, främst ackord.

  • I åk 5-6 jobbar vi också med sång och fortsätter med vårt gitarrspel. Det gläder mig att se hur eleverna i åk 6 har utvecklats sedan vi startade tillsammans förra hösten.

  • I åk 7 har vi sjungit och spelat. Vi övar på att spela låtar med 4 ackord på gitarr och piano. Alla kan spela 2 ackord nu och många kan sätta samman 3 eller 4 till en låt.

  • I åk 8 har vi börjat spela på alla olika instrument och nu klarar snart alla elever att spela en låt med 4 ackord. Det är en fantastisk utveckling!

Det är väldigt roligt att se hur utvecklingen går framåt med rasande fart. Alla elever jag fick förmånen att möta utvecklades bra under förra året och nu bygger vi vidare på dessa kunskaper. Mot nya mål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar